Dating #1

“Awak, saya ada hadiah untuk awak. Saya dah tak ingat content buku ni sebenarnya tapi saya masih ingat perasaan ketika membacanya. Saya sangat suka how it shape my fikrah and emotion. Habis je baca, wajah awak terbayang dalam minda saya. Dah lama dah nak bagi sebenarnya. Nah :)”

“Awak memang selalu fikir pasal orang lain eh? Awak pernah tak fikir pasal diri awak sendiri? Sebab saya selalu dengar awak asyik cakap pasal akhawat, pasal adik-adik, pasal DnT. Macam mana awak boleh fikir pasal semua tu je eh sepanjang masa? ”

” Mana adalah, merepek je awak ni ”

………………..

Kerna tarbiyah mendidiknya sebegitu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: