awak tak faham

“ Awak okay tak? Rasa macam dah lama tak curhat “

“ Entahlah awak. Kita stress, tak expect pun nak nangis dalam usrah tadi. Kita tak tahu macam mana nak describe perasaan kita sekarang “

“ Faham “

“ Tak, awak tak faham “

“ Kita mungkin tak faham apa yang sedang awak alami, tapi kita faham perasaan tak mampu nak describe tu “

“ Ohh “

“ Perempuan memang macam tu kan? Kita takkan mampu nak faham diri sendiri “

“ Betul. Hmm “

“ Cuma, awak jangan putus asa ya? Jangan push diri awak sangat, take everything slowly. Kita semua ada our own pace kan? Biarlah orang, asalkan awak mampu jadi diri awak. “

“ Insyaallah awak. Mungkin sebab dulu kita main-main sangat dalam DnT ni. And sekarang bila dah tiba waktu kita serius, ditekan dengan final year pulak “

“ Takpe insyaallah awak boleh buat, kita sentiasa percaya dengan awak. I’m always here for you, tau “

“ Tahu hehe “

p/s : Ukhti (you know who you are), you are so much stronger than you think, and it is beautiful, love you!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: